Print dine mobilbilleder på lækre plakater

Fremkald de bedste øjeblikke Bryllupsbilleder

Et bryllup er for de fleste en af de største dage i livet.

De store øjeblikke bliver foreviget af både en professionel fotograf, samt gæsterne der leger amatørfotograf med mobilkameraet, som vi altid har lige ved hånden, i form af de nyeste smartphones. Måske har venner og familie hygget med sjove og skøre billeder i en selfie-booth eller med selfie-cam.

Der skabes sjove, flotte og skønne minder, de små ting vi aldrig vil glemme.

Efter den store dag har vi flotte billeder liggende digitalt, alt lige fra vielsen, omgivelserne og kagen, til både venner og familie der har fundet deres flotteste outfit frem i dagens anledning.

Alle disse fantastiske minder fortjener dagens lys, istedet for at blive gemt væk på mobil eller computer.

Den klarer Beeld!

Print dine mobilbilleder på lækre plakater

Beeld tilbyder Fotocollager | Prints

Lav din egen fotocollage med alle de flotte billeder fra fotografen, kombiner evt. collageplakater med Beeld ONE med det bedste billede af brudeparret. En skøn stemningsplakat med billeder af gæsterne, et fællesbillede i fokus måske?

Instagram plakaterne som de også er kendt som, er den perfekte måde at mindes den store dag. De kan laves i alt fra 50x70 til A5.

Brug Beeld small til invitation, bordkort, pynt eller takkekort. Fremkald alle billederne fra dagen med vores enkeltprint, også de sjove selfies. Du vælger selv om det er 10x10, 10x12 eller 10x15. Husk at det er muligt at tilføje tekst på hvert enkelt billede.

Fotorammer | Fototilbehør
Når de flotte collageplakater skal indrammes, har vi selvfølgelig rammer i både 50x70, 50x50, 30x40, A4 og A5, så det passer til alle størrelser fotoprint. alle størrelser fåes i egetræ, sort eller hvid, og er med plexiglas.

Du kan samle alle billederne fra dagen i vores store fotoalbum, med plads til 200 billeder i 10x15. Omslaget er i en flot grå canvas, den bedste "indpakning" til dine bedste minder fra den store dag. Er du mere til de instagram-venlige 10x10, er der selvfølgelig også et album til disse.

Nordens bedste kundeservice
Vi har fokus på enkelthed og brugervenlighed samt manuel kvalitetskontrol. Alle ordrer gennemgåes før print, og vores kunder tilbydes den bedste kundeservice. Er alt som det skal være, leveres der på 1-2 hverdage, hurtigere bliver det ikke.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode